Budgetlight

Webshops

Sinds 1998 hebben onze Budgetlight winkels klanten voorzien van betaalbare kwaliteitsverlichting. Het is ons doel om betrouwbare en duurzame verlichting te maken voor alle huizen en bedrijven. Hierdoor profiteren onze klanten van fikse besparingen op energiekosten en vervangings- en onderhoudskosten, terwijl wij bijdragen aan een schonere wereld.

Neem contact op Naar webshop
  • Wij bieden betaalbare LED verlichting en conventionele verlichting aan.
  • Onze producten hebben een all-in garantie tot wel 5 jaar.
  • Topmerken zoals Noxion, Philips en LEDvance.
  • Wij hebben deskundige medewerkers die jou het beste lichtadvies geven.

Topkwaliteit duurzame verlichting voor iedereen

Bij Budgetlight richten wij ons vooral op het voorlichten van mensen over het positieve effect dat LED verlichting heeft op zowel jouw eigen portemonnee als op het milieu. LED verlichting gaat langer mee en verbruikt minder stroom om te functioneren. Dit resulteert in lagere energie- en vervangingskosten. Wist je dat, door het lage energieverbruik, de aanschafprijs van een LED lichtbron vaak al binnen anderhalf jaar is terugverdiend?

Budgetlight

Nederland

Biedt kwaliteitsverlichting van diverse topmerken tegen de best mogelijke prijzen.

Contact info

Schootense Dreef 27

5708 HZ Helmond, Nederland

+31 54 353 48 22 www.budgetlight.nl

Budgetlight

Frankrijk

Franse klanten helpen wij graag verder via www.budgetlight.fr. De verzending van pakketten en het websitebeheer vinden plaats in Nederland.

Contact info

21 Rue Ferdinand Buisson

53810 Changé, Frankrijk

+33 1 84 88 85 98 www.budgetlight.fr

Budgetlight

Duitsland

Duitse klanten helpen wij graag verder via www.budgetlight.de. De verzending van pakketten vindt plaats in Nederland en het websitebeheer in Duitsland.

Contact info

Zollstockgürtel 63

50969 Köln, Duitsland

+49 22182829468 www.budgetlight.de

Budgetlight

Oostenrijk

Oostenrijkse klanten helpen wij verder via www.budgetlight.at. De verzending van pakketten vindt plaats in Nederland en het websitebeheer in Duitsland.

Contact info

Zollstockgürtel 63

50969 Köln, Oostenrijk

+43 720 88 35-47 www.budgetlight.at

Budgetlight

Zwitserland

Zwitserse klanten helpen wij verder via www.budgetlight.ch. De verzending van pakketten vindt plaats in Nederland en het websitebeheer in Duitsland.

Contact info

Baarerstrasse 135

6300 Zug, Zwitserland

+41 43 50 80 620 www.budgetlight.ch

Budgetlight

België

Belgische klanten helpen wij graag verder via www.budgetlight.be. De verzending van pakketten en het websitebeheer vinden plaats in Nederland.

Contact info

Atealaan 34

2200 Herentals, België

+32 3 808 6261 www.budgetlight.be

Budgetlight

Engeland

Engelse klanten helpen wij verder via www.budgetlight.co.uk. De verzending van pakketten en het websitebeheer vinden plaats ik in Nederland.

Contact info

400 Pavilion Drive

NN4 7PA Northampton, Engeland

+44 20 3514 7508 www.budgetlight.co.uk

Onze collectie

Wij zijn een totaalleverancier van LED verlichting, conventionele lampen en LED armaturen, inclusief de eventueel benodigde accessoires. Deze verlichtingsoplossingen worden aangeboden door diverse topmerken zoals Philips, LEDvance, Noxion, Steinel, Osram en Sylvania. In ons LED assortiment kun je kiezen voor verlichting in diverse kleurtemperaturen en met of zonder extra opties zoals sensoren, noodverlichting, dim-to-warm of slimme systemen (smart lighting of DALI).

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.