Over ons

Wij zijn World Wide Lighting. Een toonaangevend en snel groeiend e-commerce platform met vele verlichtingsproducten voor de zakelijke markt. Het begrip duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag voorziet ons team van enthousiaste medewerkers klanten van de beste verlichting van diverse topmerken zoals Noxion, Philips en Osram.

Focus op groei is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Dit doen we door te blijven investeren in de internationale markt en door ons bedrijf verder te professionaliseren. Aangezien duurzaamheid en energiebesparing centraal staan in de wereld van vandaag, neemt het belang van LED verlichting snel toe. Dankzij ons brede assortiment LED producten zijn wij in staat om samen met onze klanten bij te dragen aan een schonere planeet.

Onze missie

Europese MKB bedrijven informeren en in staat stellen om energie te besparen en emissies te verminderen met LED verlichting.

Onze visie

Het # 1 Europese online verlichtingsbedrijf zijn voor het MKB, gekenmerkt door hoge winstgevende groei en klanttevredenheid.

Onze bedrijfswaarden

Wij zijn een zeer ambitieuze organisatie en dat heeft zich vertaald in een indrukwekkende groei van ons bedrijf. Wij zijn een e-commerce verlichtingsbedrijf en zijn wereldwijd actief in 15 landen met 24 webshops. Ruim 200 enthousiaste collega's werken er continu aan om de lat van klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen.

ambition-icon

Ambitie

We willen winnen

1
entrepreneurship-icon

Ondernemerschap

Wij waarderen inventiviteit en projectontwikkeling

2
we-move-fast-icon

We bewegen snel

Volgens sommigen met de snelheid van het licht

3
growth-icon

We streven naar groei

Zowel persoonlijk als professioneel

4
quality-icon

Kwaliteit

Wat we doen, doen we goed

5
fun-icon

We hebben plezier

6
teamwork-icon

We houden van samenwerken

7

Altijd de juiste oplossing

Met ons uitgebreide assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten helpen wij ieder bedrijf bij het vinden van de ideale lichtoplossing. Hiervoor verkennen we dagelijks de verlichtingsmarkt, zodat we ons assortiment kunnen verbeteren en uitbreiden. Om de beste resultaten te bereiken, dagen we ons personeel uit om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen, en motiveren we hen om een stapje verder te gaan. Bovendien komen de behoeften van onze klanten altijd op de eerste plaats! Met een hoog niveau van gespecialiseerde verlichtingskennis, zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke klant.

Onze groene doelstelling

Wij willen Europese bedrijven en woningen groener maken. Overstappen op LED verlichting is de snelste manier om dit doel te bereiken. Dat is wat we graag doen en waar we als organisatie voor staan. Wij geven om onze planeet. Om ons steentje bij te blijven dragen aan het terugdringen van de CO2 uitstoot, kiezen we voor producten van topkwaliteit met een lange levensduur, zoals ons eigen merk Noxion. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een groenere wereld door middel van duurzame verlichtingsoplossingen. Dit is een belangrijk streven van WWL, waarvoor wij samen ons uiterste best doen.

Hoe wij onze eigen CO2 uitstoot compenseren …

Aan het creëren van een schonere wereld dragen wij zelf ook graag een steentje bij. Hierbij is ons doel om in 2023 CO2 neutraal te zijn. Hoe wij dit willen bereiken? In samenwerking met Land Life Company planten wij bomen die onze CO2 uitstoot van het voorafgaande jaar compenseren. Deze bebossing vindt plaats op grond die in het verleden door bijvoorbeeld natuurbranden of verstedelijking is aangetast. Op dit moment hebben wij in totaal 6.546 bomen geplant in de regio Freguesia de Tavares te Portugal. Dit betreft 9.12 hectare grond die reeds hersteld is, wat zo zijn voordelen heeft voor mens en dier. Deze bomen filteren namelijk jarenlang koolstof uit de lucht en vormen een habitat voor diverse diersoorten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Ons team aan het woord

De beste manier om ons bedrijf te leren kennen, is door kennis te maken met ons team. Zij vertegenwoordigen onze passie, ambitie, flexibiliteit en openheid voor verandering. Samen krijgen we de klus geklaard! World Wide lighting heeft meer dan 200 medewerkers en een aantal van hen willen hun ervaring met jou delen.

"Vanaf dag één stond het team open om nieuwe ideeën op tafel te leggen. De mensen die hier werken zijn de grootste troef. Binnen WWL krijg ik veel creatieve vrijheid om de merken waar we aan werken te verbeteren."

- Vinod Sukumar, grafisch ontwerper

"Elke werkdag is anders en het leukste aan mijn baan zijn de mensen met wie ik werk. Zij maken het verschil. Elke dag proberen we de laagste kosten en snelste levering te realiseren voor een tevreden klant."

- Jacob Otter, operationeel manager

"Ik werk bij WWL om onze klanten te helpen met hoge kwaliteit verlichting, onze medewerkers met een ondernemende werkomgeving en onze planeet met duurzame LED verlichting."

- Carel van Boetzelaer, CEO

"De kans krijgen om de marktleiderspositie van WWL te behouden, is waar ik energie van krijg. We zijn een snel bewegend team met een winnaarsmentaliteit."

- Emma Carlson, Scandinavië

Onze bedrijven

World Wide Lighting bestaat uit een aantal bedrijven en units, elk met een eigen specialisatie. Maak kennis met alle business units van WWL, waarover we je graag meer vertellen op onze bedrijfspagina's.

Noxion

Ons merk

Bij Noxion staan we garant voor duurzame, efficiënte en betrouwbare LED verlichting. Niet voor niets zijn wij al vele jaren…

Any-Lamp

Webshops

Onze Any-Lamp webshops, waartoe het Nederlandse Lampdirect behoort, leveren al meer dan 30 jaar zowel duurzame en energiezuinige LED verlichting…

Discountlight

Business-to-Business (B2B)

Discountlight is de verlichtingsgroothandel voor de installateurbranche. Onze kernactiviteit is om installateurs te voorzien van topkwaliteit lichtbronnen, armaturen en bijbehorende…

PicPac

Logistiek

Onze webshops zijn afhankelijk van ons goed opererende magazijn. Bij PicPac coördineren we het hele logistieke proces, bestaande uit inkoop,…

Budgetlight

Webshops

Sinds 1998 hebben onze Budgetlight winkels klanten voorzien van betaalbare kwaliteitsverlichting. Het is ons doel om betrouwbare en duurzame verlichting…

Light up your career

We hebben momenteel 15 Vacatures

Wil jij werken bij het leukste en meest ambitieuze bedrijf van Europa? Bij WWL werken ruim 200 enthousiaste collega's er continu aan om de lat van klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. Wil jij ook impact maken en invloed hebben op de sterke groei binnen dit bedrijf? Wacht dan niet langer en kom bij ons werken!

Bekijk alle vacatures

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.