PicPac

Logistiek

Onze webshops zijn afhankelijk van ons goed opererende magazijn. Bij PicPac coördineren we het hele logistieke proces, bestaande uit inkoop, voorraadbeheer en levering, alsmede de financiële afhandeling. Wij verbeteren continu onze productiviteit door te investeren in procesverbetering en automatisering onder begeleiding van ons ervaren personeel.

Neem contact op
  • Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om orders te verpakken.
  • Automatisering en personeelsvaardigheden optimaliseren ons logistiek tempo.
  • Snelle levering vanuit Eindhoven naar Europa.
  • Logistiek dienstverlener voor Any-Lamp, Discountlight & Budgetlight.

Onze missie

Bij PicPac streven we naar het optimaliseren van ons gehele logistieke proces, zodat alle orders op tijd geleverd kunnen worden. Onze webshops Noxion, Any-Lamp, Discountlight en Budgetlight zijn actief in meerdere landen, waardoor wij effectief moeten handelen om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd worden samengesteld en verstuurd op basis van de vastgestelde levertijden.

PicPac

Nederland

Beheert het logistieke proces dat onze webwinkels in staat stelt om bestellingen snel en met kwaliteit te leveren.

Contact info

Hooge Zijde 30

5626 DC Eindhoven, Nederland

Maak het beste van elke dag

Bij PicPac zijn we continu in ontwikkeling. Met een team van enthousiaste medewerkers zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk orders de deur uit gaan, zodat klanten hun nieuwe verlichting snel in huis hebben. Dit doen we altijd met een glimlach, want plezier is ook een belangrijke pijler in ons magazijn. Daarnaast houden we continu de focus op wat we doen. Wat kan beter, sneller of effectiever? Door met elkaar te blijven communiceren en verbeteringen door te voeren, kunnen we de beste service blijven verlenen.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.