Discountlight

Business-to-Business (B2B)

Discountlight is de verlichtingsgroothandel voor de installateurbranche. Onze kernactiviteit is om installateurs te voorzien van topkwaliteit lichtbronnen, armaturen en bijbehorende onderdelen.

Neem contact op Naar webshop
  • Wij leveren topkwaliteit verlichting tegen een scherpe prijs.
  • Topmerken: Philips, Noxion, Osram, LEDvance en anderen.
  • Discountlight heeft eigen lichtontwerpers die op locatie langskomen.
  • Wij geven gratis lichtplannen of advies voor jouw projecten.
  • Snelle levering in Nederland, België en Frankrijk.

Onze missie

Wij gaan elk project aan met een persoonlijke aanpak. Dit doen wij niet zomaar. Ieder verlichtingsproject is anders, waardoor het niet vastligt welke lichtbronnen of armaturen het meest geschikt zijn. Vandaar dat wij onze klanten graag adviseren over welke LED verlichting het beste past bij het betreffende project. Onze technische adviezen zijn wat ons onderscheidt van andere leveranciers. Ook houden wij de voorraden van onze producten het hele jaar door nauwlettend in de gaten. Waar nodig anticiperen we en vullen we producten zo snel mogelijk aan. Hierdoor kunnen wij grotere hoeveelheden blijven aanbieden, gecombineerd met een snelle levertijd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten ter plaatse snel kunnen starten met de installatie van de verlichting.

Discountlight

Frankrijk

Wij voorzien de Franse installateursmarkt van topkwaliteit lichtbronnen, armaturen en componenten tegen een concurrerende prijs.

Contact info

21, Rue Ferdinand Buisson

53810 Changé , Frankrijk

+33 2 52 86 00 01 www.discountlight.com/fr

Discountlight

Nederland

Wij voorzien de Benelux installateursmarkt van topkwaliteit lichtbronnen, armaturen en componenten tegen een concurrerende prijs.

Contact info

Schootense Dreef 27

5708 HZ Helmond, Nederland

+31 40 767 61 01 www.discountlight.com

Onze aanpak

Bij Discountlight is het ons doel om inkoopvoordelen te bieden aan installateurs. Wij kopen onze producten op grote schaal in en werken samen met internationale groothandels. Hierdoor kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden en onze klanten altijd de laagste prijs bieden. Bovendien leveren wij alleen LED producten en accessoires die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Om er zeker van te zijn dat bestellingen op tijd geleverd worden, doen wij zaken met gespecialiseerde transporteurs die een snelle levering garanderen en de kwaliteit van de levering waarborgen.

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.