Noxion

Ons merk

Bij Noxion staan we garant voor duurzame, efficiënte en betrouwbare LED verlichting. Niet voor niets zijn wij al vele jaren het snelst groeiende verlichtingsmerk in Europa. Ons doel is om voor alle toepassingsgebieden een passende lichtoplossing te bieden. Hiervoor produceren wij topkwaliteit LED verlichting en LED armaturen.

Neem contact op Naar website
  • Wij leveren topkwaliteit LED verlichting tegen een betaalbare prijs.
  • Alle LED lichtbronnen hebben een garantieperiode tot wel 7 jaar.
  • Onze ontwerpers maken gebruik van de nieuwste LED technologieën.
  • Materialen voor onze verlichting worden met de grootste zorg gekozen.
  • Onze LED verlichting realiseert energiebesparingen tot wel 90%.
  • Alle producten hebben CE, EMC, RoHs, ENEC, TUV en GS certificering.

Wil je ook meedoen aan onze groene missie?

Naast het leveren van topkwaliteit LED verlichting, is het onze missie om bij te dragen aan een duurzame wereld. Wij willen mensen ervan bewust maken dat overstappen op LED een eenvoudige oplossing is om de wereldwijde CO2 uitstoot te verminderen. Niet alleen zorgt LED verlichting voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, het vermindert ook de hoeveelheid schadelijke stoffen die in het milieu terechtkomen. Bij Noxion beseffen we dat er geen snellere manier is om te verduurzamen. Daarom is het onze missie om jaar na jaar actief bij te dragen aan het creëren van een groenere planeet.

Noxion

Nederland

Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van energie-efficiënte, duurzame en veilige LED lichtoplossingen die betaalbaar zijn.

Contact info

Schootense Dreef 27

5708 HZ Helmond, Nederland

+31 (0)85 303 29 82 www.noxion.com

Onze filosofie

Wij streven ernaar een betrouwbare en rechtvaardige zakenpartner te zijn. Waarom? De Europese verlichtingsindustrie is snel aan het veranderen door de groeiende aandacht voor energie-efficiëntie. Om die reden fabriceert Noxion LED verlichting van hoge kwaliteit die niet alleen vandaag, maar ook morgen voldoet aan de Europese wet- en regelgeving. Wij willen dat onze distributeurs onze producten jarenlang met vertrouwen kunnen toepassen. Door innovatieve (maatwerk) verlichtingsoplossingen aan te bieden tegen concurrerende inkoopvoorwaarden, willen wij een goede relatie onderhouden met al onze klanten. Bovendien ben je met Noxion jarenlang voorzien van topkwaliteit verlichting!

Neem contact op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren doorgaans binnen één werkdag.